نوشته شده توسط : کریمی

آیا کسب درآمد با تولید محتوا امری شدنی است ؟؟

 

امروزه سایت های زیادی هستند که فقط از طریق تولید محتوا دارند کسب درآمد می کنند. تولید و فروش محتوا یکی از پر درآمد ترین شغل های دنیاست که امروزه طرفدار های خیلی زیادی پیدا کرده است. محتوایی که خوب و به درد بخور باشد مسلما طرفدار دارد. در کشور ما هم همینطور است و در این چند سال اخیر کسب و کارهای اینترنتی که فقط محتوا تولید و می فروشند زیاد شده اند.

 

در این مقاله قصد دارم در مورد اینکه چه طور می شود با تولید محتوا کسب درآمد کرد صحبت کنم. همچنین در مورد اینکه تولید و فروش محتوا چه مزیت هایی نسبت به کسب و کارهای دیگر دارد نیز صحبت می کنم. پس اگر شما هم مشتاق هستید تا بدانید چه طور می شود با تولید و فروش محتوا کسب درآمد اینترنتی داشت همراه شرکت طراحی سایت شیرازباشید .

اصلا چرا تولید محتوا ؟؟

 

درعصر امروز  اهمیت محتوای دیجیتال خیلی بالا رفته است. مردم برای محتوای خوب و به درد بخور به راحتی پول پرداخت می کنند. از طرفی دسترسی به محتوای دیجیتال خیلی ساده تر از دیگر محتواها است. مثلا به راحتی می شود با مراجعه به اینترنت و جست و جو کردن در گوگل به هر محتوایی که مورد نیازمان باشد دسترسی پیدا کنیم. دیگر نیاز نیست ساعت ها دنبال یک کتاب به درد به خور در کتاب خانه محله مان بگردیم!

 

همچنین به خاطر دسترسی بیشتر مردم به اینترنت، تمایل بیشتری به خواندن ای بوک ها، گوش دادن به کتاب های صوتی یا دیدن فیلم های آموزشی دارند. خیلی ها وقت نمی کنند در کلاس های آموزشی حضوری شرکت کنند. وقت و زمان برای خیلی ها ارزشمند است و به راحتی نمی خواهند وقت خود را هدر دهند.

 

به خاطر همین هم محتوای دیجیتال نسبت به قبل خیلی طرفدار پیدا کرده است. و این بهترین فرصت است که ما هم برای بر طرف کردن نیاز مخاطبان مان محتوا تولید کنیم. آن هم محتوایی که واقعا با کیفیت باشد و به درد شان بخورد.

 

تولید محتوا چه مزیت هایی دارد؟

 

یکی از مهمترین مزیت هایی که تولید محتوا دارد این است که نسبت به دیگر کسب و کارهای اینترنتی دردسر کمتری دارد. مثلا کسی که فروشگاه اینترنتی محصولات فیزیکی دارد دردسرهایی از قبیل برگشت خوردن محصول سفارش داده شده و مشکلاتی با اداره پست و … ممکن است همیشه داشته باشد. ولی وب سایتی که فقط محتوای دیجیتال تولید می کند و می فروشد هیچ وقت به این مشکلات دچار نمی شود. چون محصول فیزیکی در کار نیست! هر چیزی هست دیجیتال است و پستی در کار نیست!

 

یکی دیگر از مزیت های تولید محتوا این است که هزینه خیلی کمتری نسبت به دیگر کسب و کارهای اینترنتی دارد. وب سایتی که محتوا می فروشد خیلی مهم نیست شکل و شمایل اش چگونه باشد! ممکن است در وب سایت های محتوایی خیلی نیاز به ایجاد سیستم های پیچیده نباشد.

 

ولی مثلا یک فروشگاه اینترنتی باید هزینه زیادی برای طراحی و راه اندازی اش شود. البته فقط به اینجا ختم نمی شود. کسی که قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی را دارد مسلما نیاز به سرمایه زیادی نیز دارد. ولی کسی که قصد تولید و فروش محتوای دیجیتال را دارد نیاز به سرمایه اندکی صرفا برای راه اندازی یک وب سایت اینترنتی دارد.

 

 

چگونه با تولید محتوا کسب درآمد کنیم؟

 

اگر قصد دارید با تولید محتوا کسب درآمد کنید پیشنهاد می کنم محتوایی تولید کنید که آموزشی باشد و نیاز مخاطب را به خوبی بر طرف کند. اصلا هدف ما از تولید محتوا همین است. محتوایی تولید کنیم که واقعا نیاز مخاطبان را بر طرف کند.

 

بسیار خب بریم سراغ اینکه برای تولید محتوا از کجا باید شروع کنیم و چه طور تولید محتوا کنیم و آن را به پول تبدیل کنیم.

 

 

1-موضوع خود را مشخص کنید

 

اولین کاری که باید انجام دهید مشخص کردن موضوع کاری تان است. این موضوع خیلی به علاقه و تخصص مربوط می شود. مسلما زمانی که در موضوع خاصی تخصص داشته باشید می توانید در آن موضوع محتوا تولید کنید.

 

ولی اگر تخصصی نداشته باشید باید ببینید به چه موضوعاتی علاقه دارید؟ روانشناسی، بازاریابی اینترنتی، توسعه فردی و … فرقی نمی کند. مهم این است که به آن علاقه داشته باشید. البته این هم خیلی مهم است که آیا در آن موضوعی که انتخاب کردید طرفدار وجود دارد یا خیر!

 

به راحتی با جست و جو در گوگل و یا شبکه های اجتماعی می توانید از این موضوع با خبر شوید. پس قبل از اینکه موضوع خود را انتخاب کنید حتما از پر طرفدار بودن آن اطمینان حاصل کنید.

 

 

2-اطلاعات خود را بالا ببرید

 

شاید کلیشه ای باشد! ولی تا زمانی که اطلاعات کافی از موضوع مورد نظر خود نداشته باشید نمی توانید در مورد آن تولید محتوا کنید. باید به قدری در موضوع مورد نظر خود تسلط داشته باشید که به راحتی بتوانید در آن موضوع محتوا تولید کنید.

 

برای این کار بهتر است مطالعه خود را بالا ببرید. مقالات موجود در سایت ها، کتاب های حوزه کاریتان، ویدیو ها و فایل های صوتی آموزشی و … همه این ها به شما کمک بسیاری می کنند تا اطلاعات خود را در حوزه کاری خود بالا ببرید.

 

همچنین سعی کنید افرادی که در حوزه کاری شما هستند را همیشه دنبال کنید و با آن ها در ارتباط باشید. مثلا در سمینار ها و کلاس های حضوری آن ها شرکت کنید.

 

فراموش نکنید تولید محتوا، خلق محتوا نیست! در بسیاری از مواقع با جمع آوری اطلاعات هم می شود محتوای عالی تولید کرد. تولید محتوا یعنی دسته بندی اطلاعات به نوعی که مخاطب از آن لذت ببرد و نیازش را بر طرف کند.

 

البته این را با کپی محتوا اشتباه نگیرید! زمانی که شما از یک منبع، محتوا تولید می کنید یعنی اینکه محتوای تولیدی کپی است. ولی زمانی که شما از چندین منبع، محتوا جمع آوری می کنید و تولید می کنید کپی محتوا محسوب نمی شود! برای درک بهتر این مسئله بهتر است به منابع کتاب های چاپی نگاهی بیاندازید.

 

 

 

3-هدف تان را از تولید محتوا مشخص کنید

 

هدف تان از تولید محتوا دقیقا چه هست؟ آیا مثل سایت زومیت قصد دارید روزانه چند ده مقاله و خبر در سایت خود قرار دهید و به واسطه ترافیک بالا درآمد زایی کنید؟ یا مثل وب سایت همیار وب محتوای خود را مستقیما بفروشید؟

 

هدف تان را کاملا مشخص کنید که چه محتوایی را و چگونه می خواهید بفروشید؟ فرمت های تولید محتوا را مشخص کنید. آیا فقط می خواهید مقاله بنویسید و اشتراک ویژه در سایت خود بفروشید؟ یا می خواهید دوره های آموزشی در قالب ویدیو نیز تولید کنید؟

 

 

4-شروع به تولید محتوا کنید

 

الان در شرایطی هستید که می توانید محتوا تولید کنید. ساده ترین راه این است که بنویسید. از تولید محتوای متنی شروع کنید. مقاله بنویسید تا مخاطبان تان با شما آشنا شوند. بهترین کار برای اعتماد سازی همین است.

 

سپس برای گسترش کار خود از دیگر فرمت های محتوایی نیز استفاده کنید. البته نوشتن مقاله در اولویت است ولی فایل صوتی یا ویدیو هم طرفدارهای خودش را دارد. در بسیاری از مواقع مجبور هستید برای فروش محتوا از دیگر فرمت ها استفاده کنید.

 

گوش دادن به فایل های صوتی یا دیدن ویدیوهای آموزشی خیلی راحت تر از خواندن یک ای بوک است. به همین خاطر باید به فکر مخاطبان خود باشید. باید بدانید بیشتر چه فرمت های محتوایی به دردشان می خورد و برایش پول پرداخت می کنند!

 

تولید فایل های صوتی یا ویدیوهای آموزشی کار چندان سختی نیست! اولین کار این است که یک ویس رکوردر تهیه کنید. سپس با استفاده از نرم افزارهایی نظیر Adobe Audition صدای خود را ضبط کنید.

 

همچنین با نرم افزارهایی مثل Snagit هم می توانید از صفحه نمایش سیستم خود فیلم بگیرید.

 

واقعا کار سختی نیست! برای تولید فایل صوتی کافی است همان مقاله ای که نوشته اید را به صوت تبدیل کنید. یا برای تولید ویدیو هم همان مقاله ای را که نوشته اید را تیتر وار در پاور پوینت توضیح دهید وفیلم بگیرید. البته در ویدیو های آموزشی که طریقه انجام کاری آموزش داده می شود باید تسلط کافی داشته باشید.

 

 

5-سئوی محتوا را یاد بگیرید

 

همانطور که گفتم اکثر کسب و کارهایی که بر پایه تولید محتوا بنا می شوند سرمایه کمی دارند. در واقع بهتر است اینطور بگویم شاید شما هم پول زیادی برای تبلیغات نداشته باشید. پس به همین خاطر باید به فکر سئو سایت تان باشید.

 

البته نه خیلی حرفه ای! بلکه چون سایت شما محتوایی است بهتر است سئوی محتوا را یاد بگیرید. اگر محتوای تولیدی شما غنی و با کیفیت باشد سئوی آن بسیار آسان تر است و در واقع خودش سئو می شود. فقط باید اصول و قواعد آن را رعایت کنید.

 

کسب و کارهایی که نمی خواهند پولی برای تبلیغات بپردازند بهترین کار این است که سایت خود را سئو کنند و از طریق گوگل و دیگر موتورهای جست و جو ترافیک جذب کنند. اکثر کسب و کارهای اینترنتی موفقی را که می بینید بیشتر ترافیک خود را از گوگل دریافت می کنند که این نوع ترافیک بسیار هدفمند است.

 

 6-استراتژی تولید محتوا داشته باشید

 

فرض کنید سرمایه شما کم است و نمی توانید تبلیغات کنید. از طرفی نمی توانید مثل سایت زومیت چندین نویسنده داشته باشید و به هیچ وجه نمی توانید روزانه آنقدر محتوا تولید کنید. البته هدف ما هم این نیست که روزانه ۴۰ یا ۵۰ تا مقاله در سایت خود بگذاریم!

 

پس به خاطر همین باید در تولید محتوا استراتژی داشته باشید. استراتژی محتوا یعنی محتوایی تولید کنید که طرفدار داشته باشد، محتوایی که نیاز اصلی مخاطب باشد، محتوایی که مخاطب را به شما وابسته کند و محتوایی که در کلمات کلیدی پر طرفدار رتبه خوب در گوگل بگیرد.

 

اگر بتوانید این طور محتوا تولید کنید دیگر نیاز به تولید محتوای انبوه ندارید. با محتوای کم هم می توانید کسب و کار خود را به مخاطبانتان معرفی کنید.

 

پیشنهاد ویژه همیار وب : استراتژی بازاریابی محتوا با بودجه کم

 

 7-محتوا را به پول تبدیل کنید

 

زمانی که با تولید محتوا ترافیک سایت تان را بالا بردید، کاربران سایت خود را افزایش دادید و اعتماد سازی کردید وقت آن رسیده است که محتوای خود را تبدیل به پول کنید و کسب درآمد خود را از طریق تولید محتوا شروع کنید.

 

البته این مرحله مربوط به هدف تان از تولید محتوا هم می شود. اگر هدفتان تولید محتوای آموزشی باشد می توانید با برگذاری دوره های آنللاین به صورت دانلودی کسب درآمد کنید. دقیقا مثل وب سایت همیار وب که با فروش محصولات آموزشی به صورت دانلودی کسب درآمد می کند.

 

جمع بندی و سخن آخر

 

تولید محتوا پر درآمد ترین و بی دردسر ترین و کم هزینه ترین کار اینترنتی محسوب می شود. همانطور که تا الان متوجه شدید تولید محتوا کاری است که هر کسی می تواند انجامش دهد و از طریق آن کسب درآمد کند.

 

اگر هنوز کسب و کار اینترنتی ای ندارید پیشنهاد من این است همین حالا اطلاعات خود را در زمینه ای که به آن علاقه دارید افزایش دهید و شروع به تولید محتوا کنید. تولید محتوای آموزشی طرفدار بالایی دارد. زمانی که کاربران تان زیاد شد می توانید محتوای خود را به روش هایی که اشاره کردم بفروشید.

 

اگر هم الان وب سایت محتوایی دارید سعی کنید در حوزه ای که فعالیت می کنید محتواهای پولی درست کنید و بفروشید. مثلا اگر وب سایتی در زمینه توسعه فردی دارید می توانید ای بوک هایی در این زمینه تولید کنید و بفروشید. حتی اگر مجبور شدید از ترجمه کتاب های خارجی استفاده کنید.

پیشنهاد میکنیم بسته آموزش سئو و بهینه سازی وب سایت  ما را تماشا کنید که در آن روش هایی برای تولید محتوای دقیق و بهینه شده اشاراتی کرده ایم .

سایر فعالیت های ما :

طراحی وب سایت شرکتی در شیراز

طراحی وب سایت فروشگاهی در شیراز

طراحی وب سایت بیمه در شیراز



:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کریمی

تاثیر طراحی سایت فروشگاهی بر افزایش فروش چیست??

وب سایت فروشگاهی چیست ، امروزه فروشگاه های اینترنتی به یکی از جدیدترین روش های کسب درآمد از اینترنت تبدیل شده است . ما در این مقاله می خواهیم شما را با فروشگاهی اینترنتی و روش های موفقیت در آن آشنا کنیم .

 

فروشگاه چیست ؟

مکانی است که کالا یا خدماتی را بری فروش به مشتریان خود ارائه می کند . مانند : سوپرمارکت ، نانوایی ، آژانس هواپیمایی ، مکانیکی و ...

 

فروشگاه سنتی چیست ؟

فروشگاه سنتی ، فروشگاهی است که در مکان مشخصی ( خیابان ، پاساژ ، هایپرمارکت ، بازار ، بازارچه و ...) قرار دارد و فروش آن از طریق حضور مشتریان و یا تماس تلفنی انجام می گردد و تمام امور مالی آن از طریق پول نقد و یا دستگاه کارت خوان صورت می گیرد .

 

فروشگاه اینترنتی چیست ؟

 

 

فروشگاه اینترنتی یا Online Shop فروشگاه ی است که بصورت غیرحضوری از طریق اینترنت و وب سایت همانند یک فروشگاه سنتی ، اجناس و خدمات مختلف را برای فروش ارائه می کند . مشتریان پس از ورود به سایت کالا یا خدمات مورد نظر خود را انتخاب کرده و سفارش می دهند. در مرحله بعدی ، روش پرداخت هزینه و ارسال آن را انتخاب کرده و پس از تایید سفارش از طریق مسئول فروش سایت ، محصول برای آن ها ارسال می گردد .

 

تاریخچه فروشگاه اینترنتی

 

 

پروفسور تیم برنرزلی مخترع اینترنت و پدر وب ، اولین وب سایت را در سال 1991 ساخت و آن را در شبکه اینترنت قرار داد . در سال 1993 بعد از ایجاد اولین بانکداری آنلاین ، شرکت پیتزا هات اولین فروش اینترنتی خود را آغاز کرد . سایت آمازون و eBay از فروشگاه های اینترنتی موفق به شمار می آیند .

 

نگاهی به فروشگاه های سنتی و اینترنتی

 

در ادامه ی مقاله با ما باشید تا به بررسی و مقایسه دو فروشگاه اینترنتی و سنتی بپردازیم .

 

مکان و زمان

 

فروشگاه سنتی : مشتریان برای بررسی و خرید محصولات باید در ساعات کاری و اداری مشخص ، به مکان فروشگاه بروند و یا با آنها تماس بگیرند .

فروشگاه اینترنتی : مشتریان بدون نیاز به حضور فیزیکی در مکان و زمان مشخص در فروشگاه ، می توانند در هر زمان و مکانی که بخواهند ، خرید خود را از فروشگاه مورد نظر انجام دهند .

 

تنوع کالا

 

فروشگاه سنتی : تنوع محصولات به منطقه مسکونی شما محدود می شود .

فروشگاه اینترنتی : شما می توانید لوازم منحصر به فرد و ویژه ای پیدا کنید که در فروشگاه های  شهرتان موجود نباشد .

 

بررسی ومقایسه محصولات

 

فروشگاه سنتی : مشتریان می توانند از نزدیک محصولات را مشاهده و لمس کرده و سوالات خود را از فروشنده بپرسند ( البته درصورتی که فروشنده اطلاعات لازم و وقت کافی برای همه مشتریان داشته باشد ) . امکان مقایسه کیفیت و قیمت محصولات با توجه به فاصله مکانی بین فروشگاه های مختلف به علت ، زمان بر بودن ، تنوع محصولات ، هزینه رفت و آمد ، ترافیک و آلودگی هوا به راحتی امکان پذیر نیست

فروشگاه اینترنتی : مشتریان می توانند از طریق توضیحات متنی ، تصاویر و فیلم های موجود ، نظرات سایر مشتریان و گفتگو آنلاین با فروشنده ، محصول مورد نظر خود را از لحاظ ویژگی ها ، کیفیت ( مقایسه با سایر محصولات مشابه ) ، قیمت ( مقایسه با  سایر فروشگاه ها ) ، گارانتی ( میزان خدمات دهی و حسن شهرت شرکت گارانتی کننده )، خدمات پس از فروش و تخفیف های موجود به صورت کامل با همه جزئیات بررسی کرده و سپس با اطمینان نسبت به خرید آن تصمیم بگیرند .

 

پرداخت وجه

 

 

فروشگاه سنتی : درخرید سنتی چون مشتری بعد از دریافت محصول و بررسی ظاهری آن ، هزینه را با استفاده از وجه نقد یا دستگاه کارت خوان پرداخت می کند ، اطمینان خاطر بیشتری دارد ، ولی این روش پرداخت وجه ، مسائلی چون استهلاک و نابودی پول کاغذی که سرمایه ملی است ، بعضی کلاه برداری هایی که با استفاده از دستگاه های کارت خوان موجود در فروشگاه ها انجام می گیرد ، شنیده شدن رمز کارت شما توسط دیگران ، امکان سرقت یا گم شدن کارت بانکی ، عدم ارتباط دستگاه کارت خوان با بانک ، همراه نبودن کارت بانکی با شما و مسائلی از این قبیل  را دارا می باشد .

فروشگاه اینترنتی : در خرید اینترنتی شما می توانید در منزل ، محل کار ، مسافرت و یا حتی خارج از کشور ، به راحتی با استفاده از کارت بانکی که رمز دوم آن فعال شده است ، خرید امن و راحتی را انجام دهید و فاکتور رسمی برای آن دریافت کنید . همچنین با وجود سامانه نماد الکترونیکی ، می توانید به فروشگاه های اینترنتی اعتماد کنید و خرید امنی را انجام دهید .

 

چگونه فروشگاه اینترنتی موفق داشته باشیم ؟

 

 

عامل اول برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی موفق این است که ، قبل از هرچیز باید خود را به جای مشتریان فروشگاه قرار دهید و ببنید که چه انتظاری از فروشگاه شما دارند ، تا بتوانند به شما اطمینان کرده و فروشگاه شما را انتخاب کنند ، سپس اقدام به راه اندازی آن کنید . موارد زیر به عنوان مهمترین ویژگی های فروشگاه اینترنتی موفق ، قابل توجه است : سادگی استفاده از سایت ، سرعت بالای لود شدن سایت ، توضیحات مناسب و کافی درباره محصولات ، تنوع بالای محصولات ، مشاوره وگفتگوی آنلاین با فروشندگان سایت ، قیمت های رقابتی ، پیشنهادات تخفیفی و هدایا ، ارسال سریع و رایگان ، گارانتی و خدمات پس از فروش ، روش های مختلف و امن پرداخت هزینه ، امکان برگشت محصول درصورت عدم رضایت مشتری و ...

 

 

عامل دوم در راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی موفق ، حوزه کاری شما است . کاری که به آن علاقه داشته و در آن تخصص دارید را مشخص کنید ، محصولاتی با کیفیت و قیمت رقابتی انتخاب کرده و ارائه دهید ، اعضای تیم کاری خود را با توجه به تخصص های مورد نیاز کارتان انتخاب کنید .

 

 

عامل سوم برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی موفق ، ساختن یک سایت ساده و در عین حال حرفه ای است ، که ویژگی های زیر را داشته باشد :

1- یک نام دامنه ساده و هوشمندانه انتخاب کنید ، که به راحتی در ذهن مخاطبین قرار بگیرد و در آینده قابلیت تبدیل شدن به یک برند را داشته باشد .

2- از متخصصان طراحی سایت کمک بگیرید تا سایتی پر مخاطب داشته باشید . ( استفاده ساده از سایت برای کاربران ، بالا آمدن سریع سایت ، ارتقاء رتبه سایت در موتورهای جستجو مثل گوگل با استفاده از محتوا نویسی حرفه ای ، سئو و...)

3- تبلیغات در سایت ها و شبکه های اجتماعی پر مخاطب برای  افزایش کاربران و مشتریان سایت .

4- مطالب و مقالات مفید در سایت درج کنید تا مخاطبینی هم که فقط قصد خرید از شما را ندارند ، وارد سایت شما شده و پس از مدتی تبدیل به مشتریان شما شوند .

 

 

عامل چهارم نحوه دریافت وجه و ارسال محصول و سپس ارتباط با مشتری است . باید کاری کنید که مشتری با خیال راحت و اطمینان کامل از شما خرید کرده و محصول به سرعت و بدون ایراد به دستش برسد . بعد از فروش نیز باید مشتری را پی گیری کنید و با نظر سنجی و پیشنهادات تخفیفی و جوایز ، او را تبدیل به مشتری وفاداری کنید که با توجه به حضور رقبا شما را انتخاب کرده و به اطرافیانش معرفی کند .

سایر فعالیت های ما :

طراحی سایت شیراز

طراحی سایت در شیراز



:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 آذر 1397 | نظرات ()